Jeden z večerů

Jeden z večerů

Anotace: Je to z jedný akce, to mě napadlo, když jsem už něco měl napito... :)

Je zde moc dýmu,
je zde moc rýmu,
lidí se sešlo,
ažli však mooc.
Nechci se zkalit,
avšak se nalít,
není to náhoda,
kašel to zažehná.
Moc je tu lidí,
neni mi to milý.
Autor Gabriel17, 09.07.2006
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí