Než opustí mne zbytek sil

Než opustí mne zbytek sil

život se zlomil

jako hůl

zřejmě špatný kousek dřeva

v hlavě prázdno

v očích sůl

ptát se proč

už smysl nemá

 

oba konce k sobě sváži

pevným lanem z naděje

slabost

nikdy neukáži

snad záplata má uspěje

 

znovu vkročím na led tenký

bez jistoty

bez záruk

snad vykvete mi klásek pšenky

snad v holi

nepraskne mi suk

 

do té doby

chci jen štěstím zářit

a užívat si krásných chvil

z vody víno budu vařit

než opustí mne zbytek sil
Autor James Libustka, 21.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 22
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, E.T.Jane, Maryje..., Jeněcovevzduchukrásného, TetaKazi, Kapka, Paulín, Mbonita, Agniezka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí