Koncert pre flautu a klavír

Koncert pre flautu a klavír

Anotace: -

Chladný večer v šarmantnom sprievode hviezd,
ktoré sa bosé rozutekali holým nebom.
Prvé tóny vnorili sa do noci
a presvitajú pomedzi šumy veľkomesta.
Vietor priniesol harmonické gestá,
ktoré sa v sprievode flauty nonšalantne
usmievajú na každého z nás.


Zaznela fistula, zatiaľ v adagio.
Postupne rozkvytla cez andante k nám.
Otvorené ústa v prvom rade
a prižmúrené oči v poslednom.
Už na nás vrhá komorné forte.
Viem že táto sa zapísala do mňa navždy...

Autor TedelyBear, 21.10.2011
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí