Križovatka podvečer

Križovatka podvečer

Anotace: -

Kockovaná a nesvoja
visím zamotaná v motúzikoch slov.

Nadchýňaš ma.
Zmeškali sme koncert  západu betónovych sĺnk.
Asi sa ti to iba snívalo.
Sanitka nám odhryzla nohy.
A tak kráčame ďalej.....
bez nich.

Nikto nám nestíha. Rozmazávame ulice, spájame lampy
priamkou v zbežnú čiaru lineáru.
New Bridge.Hambíme sa spoločne, až dymnieme,
pretože si musíme povedať všetko o strácaní na jar, oblakoch zakliatych v sklobetóne, výzvach,cyklistoch,akvarele
a o strácaní v zime,
pokiaľ neodbočím.
Času je málo,akurát na jednu šálku čaju
A ty si chcel spoznať toľko ľudí,filmov,kaviarní,sôch,rozbitých pomníkov v parku,miest
a
žien.

Času je málu, málo aj na šálku čaju.
Ale zostaneš jediný.
Autor Terulienka, 21.10.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí