Levnej halucinogen

Levnej halucinogen

Anotace: -

Láska?

...jen levnej halucinogen

Jednou si dáš

a svět má barvy duhy

Druhej den ráno

jen prázdno v hlavě máš

 

Malý je štěstí

v oceánu špíny

A jiný už to nebude

Všude jen šedý ticho zbylo

Žilo to ve mě...ma chvíli

Žíly a cévy - ten malý zárodek

...však s nedostatkem síly
Autor Víla, 21.10.2011
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, whiolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí