Když zhasne Slunce

Když zhasne Slunce

Anotace: -

Byla jedna dívka,
co chtěla změnit svět
už jako malá,
když ji bylo pět.

Dívala se zaujatě
na všechno kolem.
Někdy s radostí
a někdy s bolem.

Nejdříve se lidem zdála zvláštní
a trochu se jí báli.
Rozdávala totiž radost všem,
kteří o to stáli.

Jednou se však něco stalo,
a dívce s jiskrou v oku,
to život změnit mělo.

Jejího otce
na přechodu večer
opilý řidič
srazil a zabil.

Bez nejbližších život není.
Slunce zhaslo,
vše se změní.

Od té doby smích ji přešel,
růžové brýle spadly.
Uslzené oči
-pomněnky jarní, zvadly .
Autor Dona Quixote, 21.10.2011
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: PrincessGirl, Kars, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí