Bezvýznamná

Bezvýznamná

Anotace: -

Sbírka: V záblescích

Cítíš ty opratě? Táhnou nás dolů.

Táhnou nás do hlubin, tam aspoň spolu

krátit si můžeme svý dlouhý chvíle.

Už pozdě je cítit se...

provinile?

 

Tak chtěl bych si odpustit jenom pár věcí:

svou sebenenávist a ty děsný kecy,

který jsem omílal v každý svý větě.

Jsem víc než vy?

No jděte.
Autor free.poet, 21.10.2011
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Andělskými perutěmi chráněna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí