Bez dechu

Bez dechu

Kolem mě plyne všechno

a nic

a já se jen dívám

omámená

vidím krásu všude,

kde nebyla

sleduju svět a žasnu

barvy, odstíny oblohy

a mraků

- tvary andělů

cítím plynoucí nic a všechno

kolem mě

až skoro zapomínám žít
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 22.10.2011
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Baskerwille, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí