Tma vs. Světlo

Tma vs. Světlo

Anotace: -

Když světlo s temnotou se spojí,
hned mnoho zážitku se zrodí,
jen pouhý vzdech a chuť žít,
sladká slova jdoucí z nás.

Jak jíti dát po té chvilce,
uvíznouti v malé dírce,
jak hudba ráje
vycházející z míst nám neznámé hloubky.

Jdeš pouští, jdeš ledem,
jednou tě všichni svedem,
neodoláš tomu pudu,
možná tu už nebudu.

Ta touha, ta síla
uvnitř v duši chycená,
ta vlna v moři
lehkou sílou vržená.

Stoupat dolů, klesat výše,
umíme říci pouké klišé.
Kam jdeš ty tuláku,
jenž sebral jsi mi srdce.
Bojím se bodláku,
jenž zapíchne se do mé dlaně.
Autor lullaby, 22.10.2011
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí