pořezaná

pořezaná

Anotace: -

 

Třeba nemusíš každou situaci vždycky otáčet proti sobě tím nejdelším ostřím, které na ní najdeš; pomohu ti přijít na to, jak se těm ostřím vyhýbat.

 
a obvážeš mi rány
až budu krvácet
možná se vyhnu ostřím
odřená o tvůj svět
počkám
až vzpomeneš si
že nechtěl jsi být sám
nemusím lásku hledat
od dětských let ji znám
 
vodím ji  stále sebou
i když ji nevidíš
čeká až vzpomeneš si
doufá
že přijdeš blíž
snad  obvážeš jí  rány
když nevyhnu se včas
ostrým slovům  co umí
pořezat lásku v nás
Autor , 22.10.2011
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, jen tak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí