O limitech

O limitech

Anotace: Trochu rozverně o vážných věcech.

Jsme u sebe blízko, jak jen naše tělesné limity dovolí,
škádlíš mě, odtahuješ se s předstíranou nevolí,
jsem v jakémsi stádiu, co nazývám - na tobě ulétávat,
berou, berou, beru, beru, toužím i dávat,
jsem šikula, dal jsem si tě do jiného stavu,
jsem sekáč, chceš sekat, mám na špalku hlavu.
Co si počnem, když dítě počnu? nahlas šeptáš,
možná nevim nic, tohle jsem věděl, že se zeptáš,
miluju tě, říkám, tušil jsem, že to nebude stačit,
já se o vás postarám, říkám dál, proč nepřestáváš se mračit,
asi to bude o otázce času, kdy napnuté nervy povolí,
nádherná zkouška toho, co nám naše duševní limity dovolí.
Autor smudlinek, 10.07.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... chjo ... chci ven do přírody ... s tebou
... i ty blbý ochrany píšou wen

07.06.2007 12:57:00 | Marcella

.... jaký máš limit na kontě? ... tak ten mám taky ... pošlu Ti podpisový vzor v el. podobě ... lásko

07.02.2007 20:04:00 | Marcella

No, šmudlinku, šla jsem se podívat, co že to je za skokana...už chápu :-)))
Pobavil jsi mě...jdu číst dál ;-)

10.07.2006 11:09:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí