Sny se rozpouštějí v dešti

Sny se rozpouštějí v dešti

Anotace: Tanči dítko, tanči, než chytne tě křeč do šnehobílé nožky.

Maličká holčička
radostí v dešti tancovala
bezstarostná, nevinná
teď sedí dívka tiše
za oknem kapky stékají
jak krůpěje slz
bolestné, umírají
v mlze ztratila se
tajemná žena truchlivá
ideály ztratila
snad přestala žít
Autor Jats, 10.07.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám spousty ideálů, dívko spanilá...

10.07.2006 09:37:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí