PÍSEŇ O PRÁCI

PÍSEŇ O PRÁCI

Anotace: -

  Modrava ´51 

Vyrostl jsem v nebohatství


Mezi dětmi chudých a dělníků

Život naučil mne už od dětství

šetřit, dávat pětník k pětníku

 

Vyrostl jsem  Začal pracovat

Mám rád rytmus práce

když stroje, nářadí, ruce

začnou píseň práce notovat

 

A tak byl jsem také dělníkem

Dělníkem? Vlastně pán pánů

Protože všeho dění osa

je jen dělník s rolníkem

Bez nich není chléb ani kosa

Nikdo nekoupí nic v krámu

 
Autor RU 82, 22.10.2011
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí