Světlo a stín

Světlo a stín

Anotace: -

Světlo a stín,

pravda a lež.

Už vím, co s tím,

běž si, kam chceš!

 

Už vím, co je láska -

- prázdné místo v posteli.

Prostá touha tebe laskat,

než zas od tud vystřelíš!

 

Pravda a lež,

světlo a stín.

Běž si kam chceš,

v duši zbyl splín...
Autor Jiřina, 22.10.2011
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí