POZNÁM

POZNÁM

já ho poznám

když do krás..

smutek vstupuje to tvůj hlas

co šeptá když stín

stín se zeptá?

co v čase maluje

než zase se vzdaluje

uznám

já to uznám v básních se čaruje

když život čaruje

když život kraluje

Nevaruje

znovu jen hledám

když poznám

Já Ho POZNÁM
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.10.2011
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí