Psaní pro sladké probuzení

Psaní pro sladké probuzení

Anotace: -

Vzduchem letí psaníčko,

tak pousměj se maličko,

letí letí milé psaní,

dorazí už za svítání.

Píši v něm já o své touze,

do očí Tvých se dívám dlouze,

poté líbám tvá ústa sladká,

a hladím tvář - jak je hladká.

Dotýkám se vlasů barvy havrana,

vypadáš skvostně - lépe než dvorana.

Každý krok tvůj lehký zdá se,

i víly podléhají tvé jiskřivé kráse.

Okouzlíš vždy celý širý svět,

u Tebe bych chtěla být hned.
Autor kamich, 22.10.2011
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Akitenshi-inu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí