Zámek z křišťálu

Zámek z křišťálu

Anotace: -

Zdálo se mi

 že smrt je zámek z křištálu

s okny z barevných sklíček

 

Zdálo se mi

že slyším

 jak zpívá mi ukolébavku

 

Toho večera

kdy na obloze svítily diamanty

 

Toho večera

kdy jsem se nebála …žít.
Autor Víla, 22.10.2011
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: Adrilus, Stoneman, Kristine Clary-Aldringen, Taog, whiolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí