Šílenec v dohledu...

Šílenec v dohledu...

Anotace: ...přiznání ? .)

Jen tak mimochodem jsem blázen, abyste to, přátelé, věděli.
Jsem vina pro ty, co v porotě seděli.
Nenávidím řád, tápu v anarchii myšlenek,
Jsem malomocná, vyrovnaná navenek.
Zvedněte telefon, zavolejte četu z blázince,
Že se potřebujete zbavit falešnýho našince
Autor Miiemu, 10.07.2006
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: žabka.kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stručné, jasné.....vystihující..prostě dobréé

10.07.2006 13:47:00 | Katka

to se mi moc libi !!:)

10.07.2006 12:44:00 | Nyja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí