Nejen máj je lásky doba

Nejen máj je lásky doba

Nejen máj je lásky doba

též každé kapky není škoda.

I když je teď březen

ať do lásky též v něm každý vleze.

 

Láska je písek

láska je voda

je vzdoušek,beruška i brouček.

 

Lásko a láska je však také komár

ať každý živý tvoreček

má lásky v každé chvilince

sladký pohár!

Ať nalezneme a cítíme

všude kolem sebe pravého,dobrého Boha

a netrápí lidi žádná života prohra.

 

Ať  láska je k nám vždy dobrá

a můžem se mi vždy  k pravdě dobrat.
Autor M3rryMarta Valenová, 22.10.2011
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí