Rozdílní, opační

Rozdílní, opační

Anotace: -

Jsi jako světlo, já však věčný stín

a nářek na vždy zvadlých kopretin.

Jsi věčný oheň, já jsem déšť,

jsem opak toho, co ty chceš.

 

Jsem nocí, a ty jsi my dnem,

jsem Kapulet, ty Montékem.

Jsem vítr, a ty bezvětří,

mě nemiluj, mě nešetři.

 

Jsem smrtí tvému životu,

já přitahuji temnotu.

Jsi světem, a já zásvětím,

jsem kytka s černým okvětím.

 

Mě není dobré milovat,

ne, mě by ses měl bát.

Máme to k sobě až nesčetnou dálku,

a Kapuleti s Montéky si vyhlásili válku.
Autor Anjesis, 22.10.2011
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: E.T.Jane, Kapka, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí