Nedokážu pozřít ten dar

Nedokážu pozřít ten dar

Anotace: -

Chci cítit apatii
ve svý hlavě,
chci být středem pozornosti

názorně si představovat
nemožný věci
a v noci je nechat onanovat

bez temnoty

přeju si být zakletá
a nechat se opanovat,
já totiž žiju,
tak strašně moc v myšlenkách žiju,
jako žije každej člověk
bez výčitek

potýkám se s humorem,
zatímco se dávím zbytky
chtíče a přání,
jak být tou, co nevidí,
to jiní neuzří

Ježiši, pomozte mi?
Autor Traci, 22.10.2011
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí