Tápu ve tmě

Tápu ve tmě

Anotace: ...

Tápu ve tmě
Kde bát se mám
Tápu ve tmě
Svě naděje se vzdám

A tápu dál...

Tápu ve tmě
Jsem sama bez sebe
Tápu ve tmě
A modlím se za Tebe

A tápu dál...

Tápu ve tmě
A tma mě pohltí
Tápu ve tmě
Prastaré toliko staletí

A tápu dál...

Tápu ve tmě
A ta mě umlčí
Tápu ve tmě
Slzy deroucí se do očí

a já tápat přestávám...
Autor Petty, 10.07.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí