Můj epitaf

Můj epitaf

Anotace: Prostě a jednoduše epitaf. Snad mám ještě čas, ale kdyby náhodou. Člověk nikdy neví, kdy to přijde :o)

Osud se naplnil,
dohořela svíce.
Zavřela oči své,
již neprobudí se více.

Na rakev dopadla
růže bílá.
A v očích otázka,
jaká že byla?

Často se smála,
život ráda měla.
Pro své nejbližší
jen to dobré chtěla.

Též žal v sobě nosila
kvůli světu zlosti
a lidí krutých,
jež je pořád dosti.

Své touhy měnila
z myšlenek na věty.
Častokrát snívala,
tvořila své světy.

Teď leží tu bez dechu,
jak panenka hadrová.
Neboj se má milá,
on si tě zavolá.
Autor Mona, 10.07.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí