V koupelně

V koupelně

Anotace: -

Už zase tečou

výkřiky z kohoutku.

 

Je jich tak moc,

že umyvadlo nestíhá polykat

a tak je vyplivuje na podlahu

položenou z našich

mrzkých příběhů.

 

Spáry se párují,

pod tlakem vody

tvoří spolu

polobožské obrazce.

 

Dýchám si tu chlór

a snažím se proniknout

do tajů toho díla,

které mě tahá za nohy

a mučí pak

pod dlaždicemi

vakuem krásy.

 

Lechtivými tahy

do žil píše mi,

kdo nepřežil

tu jeho přítomnost.

 

Pomalu začíná

psát i mé jméno.

Koupelna
Autor kikis, 22.10.2011
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: Bean, CoT, Robin Marnolli, melancholik, Severka, Liška76, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ta je opravdu dobrá..pro mě..

07.08.2016 14:55:49 | Sleepwalker

hmm tak to je tedy sila..
proud vody v myslenkach
koupelna..promluvila..

05.06.2016 08:39:51 | Bean

hmmmmm...to sou mi wjecy.

11.11.2013 15:35:42 | Robin Marnolli

zajímavé

30.12.2012 16:59:02 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí