Samotná

Samotná

Anotace: -

Samotná a třesoucí se

sedím tu a čas mi plyne

pod rukama, nedaří se

proniknout… a zas mě mine

 

chybíš mi a miluju tě

prázdný fráze, jak když švihne

láhev vína dělá chutě

hlava váhá, ruka přihne

 

a tak tu jen stále sedím

tabák láká – ubal si mě

k vínu se tak dobře hodím

slabá vůle je mé břímě

 

nechci myslet, nechci chápat

bojím se, že si mě najde

a taky, že budu plakat

pořád v noci, někdy za dne

 

nakonec – a jaká škoda

najdeme se lehce, hravě

říkala jsem, to se poddá

snad nelžu svý vlastní hlavě.
Autor Strixa, 22.10.2011
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlčák z hor, Kapka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí