Najdu

Najdu

já tě najdu
i v moři svého prázdna
já chci hrát svou roli blázna
možná hlava má,i srdcem blázní
mlčí..nic nezachrání
na to lásko přijdu
než zapadnu do hlubin noci
co tiše prosí
slova rozechvělá
nesmělá
a svá
potom se probudila
než vykřiknu
já tě najdu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.10.2011
Přečteno 236x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Necelá, modrá..., Agniezka, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí