Se zbytkem alkoholu

Se zbytkem alkoholu

Anotace: Éhm.

Sbírka: Chester

Kdosi řekl mi: „Poslechni srdce“,
ale ani to neví všechno.

Láska-nenávist - obě chutnají trpce,
jak má srdce rozhodnout,
když jdou Láska a nenávist ruku v ruce...

Kašlu z kouře z cigarety,
a ty – ty ne.
Kradu ti věci – bez odvety
a ty se mě ptáš,
jak kdybys neznal moje city...

Láska je málo pro nás pro oba
u nás je Láska ve vztahu
jen pouhá ozdoba
za důvěrou, úctou a vzájemným poznáním.
Bez těch je Láska jen pouhá nádoba.

Ty mi stejně říkáš zdrobněliny,
i když jim možná nevěřím,
plníš mě jimi jak džbán na maliny
a beze mě trpíš - se sklenkou od tequilly.

S vínem  a zbytkem z včerejší noci
píšu o tom, jak nemůžem být spolu
a ty to čteš a oddáváš se alkoholu.


Nemůžu být s tebou ani bez tebe.
Vím, že tobě na ničem jiném než na mě nesejde,
Tak možná ten alkohol má něco do sebe.

***

Milovat?

To nestačí.
Autor Philosophic Theory, 23.10.2011
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Samantha Graham, Fungal, Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí