Princezno

Princezno

Anotace: -

Princezno malá do prachu zašlapaná, nedostatkem lásky ocejchovaná.

Byť nedostatkem hmotným netrpíš,sama nad sebou lámeš kříž.

Kdo podá ti ruku,kdo ukáže jak dál?

Naděje svítí v dálce jak Svatý Grál.

Nebojím se temnoty,neděsí mě žár,

chci jen abys řekl"Pojď lásko, půjdem dál".

Ruku v ruce tím světem temnoty,a jen slunce v duši řídí naše kroky.

Neboť lidská závist, ta temná bludička,je odvěký nepřítel našeho sluníčka.

A tak miluj, a lásku svou si chraň,nepochybuj a věř! To jediná je zbraň
Autor , 23.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 5
Poslední tipující: Liška76, Kapka, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí