Prosba Veliké noci

Prosba Veliké noci

Prosím za všechny

prve se tak lišící

ať je Milost

matkou rodící

Tvé děti

 

Prosím ať z hlubin

třískne buben

co znovu vzkřísí svět

jako spoušť

 

A prosím

ať ten Zákeřný

nepřeleze do zahrady

a nevrátí ji zpět

promarněnou v poušť
Autor René Vulkán, 23.10.2011
Přečteno 379x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, PIPSQUEAK, Antares, Kapka, Jana M., Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí