když se mlha snáší

když se mlha snáší

Když mlha padá
zázrak nám schází
proč slunce stíny nehází
to podzim barvy míchá
jak se to dýchá
to krása může hrát
pojď se v něze hřát?
mlha padá na blata
a padá
a padá...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.10.2011
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí