LUPO-Vlčí dítě

LUPO-Vlčí dítě

Anotace: -

Malá Lupo-tvoje dítě,ta ve stáří podrží tě.

Říkávaly babičky téhle malé holčičky

Nevidí už sudičky, její horké slzičky,

když vlastní otec jako dělo,

v noci týrá malé tělo.

Dnes však Lupo-tvoje dítě,dnem i nocí vyhlíží tě.

Včera když ti utekla, vlčí kůži oblekla.

A teď drápy mají ručičky téhle malé  holčičky.

Bledá Lupo-choré dítě,jenom ona zastaví tě.

Věrný bratr měsíc bílý,připadá jí že jen s ním sílí.

Zítra Lupo-vlčí dítě, na cestě k smrti podrží tě
Autor , 23.10.2011
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, jondys, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí