To je láska

To je láska

Anotace: -

Má mě ráda? Má mě rád?

Proč se člověk musí ptát?

 

Oči něžně upřené

na načechrané postele andělů.

Krásně zasněné

bloudí po křivkách  mých rtů.

 

Má mě ráda? Má mě rád?

Proč se člověk musí ptát?

 

Z chodníku pozorují mraky,

co plují oblohou.

Občas se zčeřejí strachy,

mýlit se už nemohou.

 

Má mě ráda!Má mě rád!
Autor Dullsinea, 23.10.2011
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Adrilus, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí