Kdo jsi

Kdo jsi

Anotace: -



tam za tím závěsem, kdo jsi a zdali znám tě
ať neseš objetí či jen lhostejnost a chlad
v odloženém však jsi očekáván šatě
v závoji vlasů, polštář rozechvělých pat

až nepatřičný k mé postavě, ve stáří
slepé zrcadlo co chválí sebeklamem,
kdo jsi, podoben andělu či krysaři,
jen vstup, dopitým já pohostím tě džbánem
Autor j.c., 23.10.2011
Přečteno 347x
Tipy 21
Poslední tipující: Maryje..., Live to fight, Javavia, TetaKazi, modrá..., Radek.oslov.Šafárik, Kars, Jana M., Agniezka, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí