Origami

Origami

Anotace: -




Origami


 

O raketu z papíru prosím,


slož mi ji abych moh,


z měsíce prach ti do valsů trousit,


smát se a neztratit slov.


Z papíru slož pro nás plachtenici,


abychom mohli plout,


jak dva ztracení námořníci,


co rozhodli se obejmout.


Slož pro nás prosím také štěstí,


i úsměv krásný na tváři,


dalekohledem z papíru nám věšti,


jak renesanční hvězdáři.


Slož si nás v Paříži,


pod Efellovou věží,


v přeplněné refýži,


i tam kde hustě sněží,


slož nám i pegase,


pro let mezi světy,


slož si nás tak,


ať dobře je ti.

Autor Atilla, 23.10.2011
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Dona Quixote, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí