Maratón myšlenek

Maratón myšlenek

Hlavou mi běží spousta myšlenek,

která z nich vyhraje maratón nevím,

ale upřednostňoval bych tu,

jak do jedné věty vložit

celý svůj život.

 

A možná na to stačí

pouhé jméno toho,

koho doopravdy milujeme…
Autor Tomáš Přidal, 23.10.2011
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: jondys, Vlčák z hor, Niky88, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí