POHYBEM SLOVA

POHYBEM SLOVA

Anotace: -

Pohybem slova

Myšlenku splašíš

Snaž se ji schovat

Nebo ji ztratíš

 

Ráno jdou děti do školy

No a ty sama vstáváš

Vítr se honí po poli

Cigáro nahmatáváš

Někdy tě trochu zabolí

Sliby co sobě dáváš

Kdy skončí tohle období

Nad odpovědí váháš

 

Ráda se koukáš do nebe

Máš co jsi vždycky chtěla

Žiješ jen sama pro sebe

A mluvíš řečí těla
Autor jondys, 23.10.2011
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Veru, Kapka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí