O PANICTVÍ

O PANICTVÍ

Anotace: -

Průzkumná sonda, zda

podobné veršování, které má

cekem sedm dílů, je pro toto

zveřejnění vhodné a žádané

 

Jak jsem tenkrát, možná

  O PANICTVÍ PŘIŠEL

líčí tato parodie něžná


 

Jaký necita bych asi byl

kdybych se vám nesvěřil

o nejkrásnějším daru ženě

Panictví muž nedává denně

 

Puberta u každého kluka

jsou jen neúnosná muka

Neví co se píše na tabuli

Vidí jen učitelka rty špulí

 

Už jsem nebyl zcela malý

začal mít ochlupení  svaly


přál jsem si ze všech sil

léta pak o tom také snil

 

Já,  jak jsem chtivý byl

z napětí jsem si zoufal

při tom si přál a doufal

aby mne někdo zneužil

 

Nemohl jsem ani spát

přitom  se tak moc bál

S klínem si musel hrát

Zajímá vás co bylo dál?
Autor RU 82, 23.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí