Z nitra

Z nitra

Anotace: .........

Z nitra
Já smutný snílek v krutém světě
Toužím po lásce a po odvetě
Já smutný snílek
Takřka nevidomý
Ke zlým lidem
Jež hází pod nohy nám stromy

Já smutný snílek sleduji Tvé oči
A přitom se mi hlava točí
Já smutný snílek veškeré city tajím
A přitom se Tvé něžné lásky bojím

Já smutný snílek tiše trpím
Když Tvé nevěry Ti strpím
Já smutný snílek v krutém světě
Sním o lásce… a o odvetě.
Autor Ammazonic, 11.07.2006
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoji... ta je nádherná.. hodně mě oslovila...
po lásce a po odvetě..
opravdu pro mě dost povedené dílko

11.07.2006 12:18:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí