Možná, někdy, snad

Možná, někdy, snad

Anotace: ....možná, někdy, snad...

Možná, někdy, snad
dostala jsem chuť si psát,
vykouk na mě ďábel sám
jestli radost mu udělám.

Možná, někdy, snad
mám to zvažovat,
duši prodat není um
chceš to-bum, bum, bum.

Možná, někdy, snad
neber vše jen tak,
anděl padá, křídla lomí
kdo pomůže blázínkovi.

Možná, někdy, snad
lepší než smrt si přát,
nebíčko i ty peklíčko
zahřejte nás-jen maličko.

Možná, někdy, snad
může anděl milovat,
lásku už dal lidem všem
a zbyl mu jen ten jeho sen.

Možná, někdy, snad
UFO či motýlí frak,
na nebe už sis sáh
života cítit je tu pach.

Možná, někdy, snad
máme právo se smát,
v bouřce hoví si mrak
déšť vše špatné splách.

Možná, někdy, snad
malířem se stát,
anděl s ďáblem hledí
jak se děti smějí.

Možná, někdy, snad
budeme si hrát,
postavíme velký hrad
a půjdeme šťastni spát.
Autor isisleo, 11.07.2006
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná..někdy..snad... krásné dílko

30.12.2008 15:41:00 | Agniezka

Duši prodat,
to um není...
však věnovat,
to je umění!!
:o))
Něco mi říká, že ty to dokážeš se srdcem dokořán...

07.09.2006 08:32:00 | Cecilka

...nějak se začít musí ...
...:) ...

22.08.2006 10:36:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí