Kapánek ironie

Kapánek ironie

Anotace: co vše se dá vytvořit ze zoufalství pod sprchou? Jenom ironie, nic víc.

Zvláštní je , jak život plyne,
chtělo by to kapánek ironie.
Špetku ironie s kouskem lásky
a ve tváři nám vzniknou vrásky.

Vrásky bolesti a možná smíchu
pro ně se užírej v hrozivém tichu.
V jednu chvíli jsi velmi veselá,
v té druhé připadáš si ztracená.

Před chvílí jsi se chtěla vdát,
s láskou osudu a životu se smát.
Nyní však realitu odmítáš,
oči protestně před vším zavíráš.

Dnes někteří lidé kvůli tobě smutní
a nebo se zlobí a jsou velmi vzteklí.
Něco jsi provedla a jiné řekla,
vzpomeň, slza po tvé tváři tekla.

Slza bolest velkou skryla,
bez slzy by se duše utrápila.
Trápení a bolesti se vyhýbej.
Jdeš vpřed, tak za sebe se nedívej.

Vše zpraví se, až přijde čas,
vše možná vrátí se – jednou zas.
Naději si v srdci s něhou uchovej
a správný postoj ke všemu si prosím zachovej.
Autor Inies, 11.07.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život sám o sobě je ironií,nic nevrátí se zpátky,tak proč to je mezi tvými řádky?Víš sama,že nic se nevrací zpátky.Moc pěkné.

07.09.2006 09:25:00 | ANT

má to poněkud nudné rýmování - nejsem překvapen následujícím řádkem - očekávám ho. nehodnotim...

06.08.2006 14:24:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí