Hledání...

Hledání...

Anotace: ...

Hledáš ty samotu,
nacházíš hluk,
přeješ si ticho
a nehledáš přátele,
ti jsou prý jen na noc,
když sny se vrací
a dny se obracíš,
jako oni,
kteří stáli pevně v řadách
s tebou jste tam vzhýželi,
čekali jste na příměří,
však jste nabíjeli zbraně museli.
Autor Gabriel17, 11.07.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí