Zakopávám

Zakopávám

Anotace: -

On neexistuje.

Stejně tak jako já.

 

Jsem pouhá schránka

Tělesná, co polyká

Každodenní hořkosti

Tohoto světa.

 

Opona padne a

Jediným divákem

Zůstává luna.

 

Uvnitř plna slz,

Jež v noci se vyplaví na povrch.

 

Vesele mi tleská,

Když uprostřed lesa,

Hlubokém jako já sama,

Plna splínu,

Do ruky beru hlínu

A pomalu se zakopávám.

Tam uvnitř.

 

Přestávám hledat,

Tu duši, která ke mně

Prý patří.

 

Ta svině, Samota,

mě má opět na talíři.

 

Autor teniska, 23.10.2011
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Dračičák, Maryje..., Nikotin, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí