POZORUJI OKNEM

POZORUJI OKNEM

Anotace: -

                                                 Srní ´51

Před oknem seno kosí hospodář

Napůl svlečený a v potu tvář

Trávu rozmetá, obrací, shrabuje

Kupodivu, zpívá si k tomu

Hodiny na věži odbíjí poledne

Zanechte práce ruce dovedné

musíte k obědu, musíte domů

 

 

 

 

 

 
Autor RU 82, 24.10.2011
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí