BYT ČI NEBYT

BYT ČI NEBYT

Anotace: -



 

 

 

 

 

 

Mám rád tvé bezelstné noci kdy zavíráš víčka a potom 

když jdu jen tak k balkónovým dveřím dokořán

otevřeš oči

vnímáš zvuk zapalovače

který ozáří vrásky zažehne okamžik

a zůstane v mých ústech žhavým bodem přítomnosti

měnícím intenzitu zrychleného dýchání v obláčky uklidňujícího narkotika

smíseného s vůní potů prožitého nekonečna

vymezeného úsekem času na odchod

ticho

kde slova ubírají drahocené vteřiny něžností

nahmatám popelník

se jménem koupeným k svátku slovy kdybys náhodou přišel

típnu myšlenky

a vracím se k tvým očím tak krásně čekajícím v přítmí bytu

jako by byl můj
Autor WAYWARD, 24.10.2011
Přečteno 304x
Tipy 34
Poslední tipující: tall&curly, J's .., PIPSQUEAK, Liška76, Jakule, E.T.Jane, Maryje..., CULIKATÁ, modrá..., mademoiselle secret, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná, moc se mi líbí...*:)

23.07.2012 17:45:56 | PIPSQUEAK

...jsem rád,dík

06.08.2012 14:50:13 | WAYWARD

Rádo se stalo...*:)

07.08.2012 17:55:30 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí