Zlaté tele

Zlaté tele

Anotace: -

Příznačné pro mne

je vysmívat se


- jak krkolomně


byznys je práce


 


byzy jsem v inter-


galactic vakuu


pozemských mizer


utek jsem braku


 


nicotných kšeftů


s ropou a zlatem


z mravenišť skřetů


s čilým pohmatem


 


kouzelných proutků


burzovních mágů


jež z vejce žloutku


věž sarkofágů


 


trezorů staví


ať zlaté cihly


chtíč neroztaví


sklad plnoštíhlý?


 


Vzácnější zlato


- supratekuté


miluji, hřáto


(nijak ne žluté)


 


na bilion stupňů


Celzia, ať plouti


můžu v něm, zhubnu


jak stín velbloudí


 


na žhavém písku


zlát v zlatém moku


Au obelisku


směji se, cvokům


 


jež zlaté tele


týmž korunují


zlatem na čele..


.. stojíce v hnůji


 


 


 


 


 

Autor Petbab, 24.10.2011
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí