Velmi tichá setkání

Velmi tichá setkání

Anotace: ...

I v neděli přicházíš brzy po ránu
dřív než se kouknu a vítám nový den
pohladíš stiskneš i pusu dostanu
s rozbřeskem přicházíš lehce jak sen

tak slavnostně tiše bez ohlášení
tvé příchody znám už a čekám na ně
tak skutečný zdáš se a tak součást bdění
že prsty mi slábnou a horké mám dlaně

Pak otevřu oči a nikdo tu není
jen srdce mi bubnuje na poplach
ruce jsou prázdné a dlaně nedotčeny
ztratila jsem tě zas někde v tmách

V pokusu usnout zas obraz se víří
nelze ho myšlenkou zadržet
odlétá volně jak zahradní chmýří
s vánkem si pohrává nehlídá let...
Autor Heda, 11.07.2006
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: J's .., Divoženka1, shakespeares, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný...taky to tak prožívám...

10.05.2009 17:06:00 | shakespeares

Pěěěěěěkné

20.04.2007 13:37:00 | Marfuša

:-)...je úžasná

12.07.2006 22:41:00 | Leda

Tiše si pročítám tvá tichá setkání,
s kterými přichází do duše svítání...

Nádherná!! :o))

12.07.2006 07:45:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí