Slečinka

Slečinka

Anotace: jedna ze života! :o)

Na chodníku stojí
a zimou se chvěje,
pár hadříků pod tou bundou
ji nejspíš nezahřeje.
Výraz tváře bez účasti...
Haló slečno, jste moc hezká,
vážně Vám to sluší dneska.
Nemůžeš vidět do její duše,
prázdná ohraná deska.
Pohlaď ji po tváři
snad ji to rozehřeje.
Otiskne rty na Tvém límci
a než zjistíš, co se děje,
v očích má nápis VHOĎTE MINCI!
Chtěl by sis vrznout?
Padej, dědku!
Máš snad dojem,
že půjdu za pětku?
Táhni domů, kecáš tu už hodinu!
Z čeho mám živit rodinu?
Autor George Baker, 09.01.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí