Volnější

Volnější

Anotace: Výklad je jen na Vás:)

Otloukáš práhy stříbřité.
Stále a dokola se jen bouříš.
Proti osudu a následkům,
činů přátel Tvých.

Do hlavy stoupá bedna vína.
Po velké pitce plameny dují.
Ne voda, ne hlína.
Čistý vzduch a kůže líná.

Ani jeden brvou nehne,
holubi mrhají životy své.
Končí v puse Těch druhých.
Bosých, holých, suchých děr.

Kola slouží oddaně.
Máš snad auru kolem?
prozři vodou temnou,
křísni mešcem, pěnou.
Autor mamaruta, 12.07.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí