Sen

Sen

Anotace: ...

Přišel skřítek,
letmá pusa na čelo,
prý na kouzelnou noc.

Šlápla jsem na střípek,
vstoupila za zrcadlo,
zázračná moc.

Obrazy budoucnosti,
dlouhá chodba
a zlatý křížek.

Vstávám v pevné přítomnosti.
Zase jeden sen ze sta.
A v ruce svírám řetízek se zlatým křížkem.
Autor marllichy, 12.07.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí