Mám..smutek..někdy..

Mám..smutek..někdy..

Anotace: -



Mám schované snění
se smutkem na dlani
myšlenek víc, než zvládám.
Ony totiž bolí i poraní.
Veselí odlétlo,
tak mu mávám


Mám schované snění
o mámivé radosti,
která jednou jistě dorazí.
Ale schovává se - mrcha
nechce se jí splíny porazit.
Přede mnou
jak vlaštovka před zimou
neúnavně prchá


Mám schované snění


A myšlenky


se mi do očí smějí,


že být chtějí


na vzduchu


A pak spějí


kvapem k zániku,


protože moje srdce


nestíhá tu nálož


a má záduchu


 


Mám schované snění
se smutkem na dlani
I když srdci někdy poradí


bolí i poraní….


 


                        

Autor E.T.Jane, 24.10.2011
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: kasparoza, CULIKATÁ, nejsembásník, Mbonita, WAYWARD, Květka Š., Petbab, Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí